Surt tap på Gjemselund

Et Ranheim-lag uten kaptein Reginiussen reiste til Gjemselund for å møte Kongsvinger i den 22. runden av årets OBOS-liga.

Forrige gang lagene møttes ble Ole Sæter matchvinner på overtid, så et hjemmelag i dårlig flyt var veldig opptatt av å få med seg et bra resultat i dag.

I løpet av de første 20 minuttene var det hjemmelaget som var nærmest å gå opp i ledelsen på Gjemselund ved Hoel Andersen og Güven, men uten at det ga uttelling. Kongsvinger lå godt i forsvar og var farlige på kontringene de tok.

I det 23. minutt fikk Güven en ny sjanse til å stange hjemmelaget i føringen, men heldigvis gikk ballen i metallet og klarert i etterkant. Nevnte Güven var het i aften og fikk mange avslutninger reddet av Barli eller blokkert av forsvaret vårt i den første omgangen.

I det dommeren blåste av den første omgangen hadde både Grodås og Pålerud to avslutninger utenfor mål, mens Ranheim slet litt fremover på banen.

I andre omgang skulle det bare ta 10 minutter før det ble nettsus. Güven slo igjennom Hoel Andersen alene med Barli og spissen var iskald da han plasserte ballen i det lengste hjørnet for Barli.

I det 69. minutt skulle Solli by opp til dans inne i KILs sekstenmeter, men etter noen takter for mye endte avslutningen utenfor målet.

Foruten en god mulighet for Sørløkk på overtid hadde vi ikke særlig mye å stille opp med denne lørdags ettermiddagen, dessverre. Vi tapte 1-0 mot et KIL som styrer mot nedrykk og tapte viktig terreng i kampen om direkte opprykk.