Syv ulike målscorere mot Nardo

Ranheim - Nardo 7-0 (3-0)

Ranheim for anledningen i sine nye gule bortedrakter startet kampen på glimrende vis, både spillmessig og i i effektivitet. Etter 15 minutter sto det allerede 3-0 etter scoringer av Dennis Gaustad, Bendik Bye og Sivert Solli som kontrollerte inn et selvmål, dermed hadde hele angrepsrekken presentert seg.

Ranheim fortsatte sitt angrepsspill mot et lavtliggende bortelag, og skapte to målsjanser til før halvtimen var spilt.

Da det var spilt en drøy halvtime kom Ranheim til en stor sjanse etter et glimrende løp av Haugen som la inn, men skuddet ble reddet av Nardo sin sisteskanse. Defensive var Ranheim trygge hele første omgang, og Nardo kom ikke til noen store sjanser før hvilen.

Ranheim gjorde fem bytter i pausen, og startet andreomgang akkurat slik de startet første, og etter 50 minutt la Mikael Tørset Johnsen på til 4-0. To minutter senere scoret Philip Slørdahl sitt første mål i Ranheim-drakten til 5-0. Et minutt senere kunne Lasse Qvigstad sette inn 6-0. Da det gjenstod ti minutter av ordinær tid headet Nikolai Skuseth inn 7-0, etter innlegg av Lucas Kolstad.

Laget: Simen Nilsen (Nicklas Frenderup 45 min), Sander Amble Haugen (Lasse Qvigstad 45 min), Nikolai Skuseth, Philip Slørdahl, Brage Kvithyld (Erik Tønne 45 min), Mikael Tørset Johnsen (Jørgen Bøhle 72 min), Mathias Emilsen (Vebjørn Bandlien 75 min),  Per Ciljan Skjelbreid (Lucas Kolstad 60 min) Sivert Solli (Jakob Tromsdal 45 min), Bendik Bye (Vetle Wenaas 45 min), Dennis Gaustad