Takk for alt, Gunnar!

En av våre beste menn har sovnet inn.

Annonse:

Det var med stor sorg vi i går kveld mottok beskjed om at Gunnar Lauritsen har sovnet inn, etter å ha kjempet mot sykdom siden 2018. Gunnar har vært limet og en sentral del av materialforvalterteamet i mange år. Det var slik jeg ble kjent med han og lært han å kjenne. Alltid positiv og opptatt av å gjøre ting ordentlig og med kvalitet. Rollene og årene har i klubben har vært mange, Gunnar har i alle år satt klubben først og virkelig bidratt til å bygge det huset vi har blitt. 

Da vi møtte Stabæk hjemme i første hjemmekamp i Eliteserien 2018 gikk det noen usannsynlig vakre bilder over tv-skjermene. Gunnar som gråt etter scoringer og seier. TV-ekspertene tok tak i dette og begynte nesten å gråte selv. De bemerket som sant er; det er dette fotball handler om. Lojale hedersmenn som møter opp på alle regnværsdagene, ofrer hundrevis av timer på frivillig arbeid og til slutt får belønning og får ta del i øyeblikk som i mange år hadde tilhørt drømmene.

I 2016, da vi kjempet vår hardeste kamp for å eksistere, husker jeg vi møtte Sandefjord på bortebane. Vi reiste nesten uten folk, Gunnar var materialforvalteren på jobb. Jeg var en liten assistent og fikk gleden av å være tett på hvordan han løste jobben. Pliktoppfyllende, 100% presisjon, støttende og tap til tross; like opptatt av å levere med kvalitet på alle detaljer etter kampen. Hjem til Trondheim, vask av klær, nye treninger og forberedelser til neste kamp. Sånn gikk ukene, flest nedturer – noen oppturer. Og Gunnar fikk altså oppleve den største av de alle. Først opprykk til Eliteserien og deretter Eliteserien med sitt kjære Ranheim.

Da vi møtte RBK på Extra Arena i 2018 skrev jeg dette i kampprogrammet: ‘Blant våre aller viktigste ‘spillere’ finner vi materialforvalterne. Gunnar, Roar, Tore og Kjell jobber året rundt, for kr 0,-, med tilrettelegging av hverdagen for spillerne. Rett og slett en fantastisk gjeng som representerer alt vi vil stå for. De bidrar til å gjøre gjengen bedre. Nå har Gunnar blitt syk, han må tre ut av laget for en periode og kjempe en tøff kamp mot sykdom. Gunnar er en tøffing og skal vinne denne kampen, vi er med som støttespillere og skal gjøre vårt ytterste for å gi noe tilbake til Gunnar i denne kampen. Vi skal kjempe denne kampen med deg, Gunnar. Vi kan aldri være i nærheten av å gi like mye til deg som du har gitt til Ranheim, Gunnar. I denne gjengen tar vi vare på hverandre og gjør det vi kan for å gi support i tøffe tider også. Vi gleder oss til du er tilbake for fullt, Gunnar. Sammen er vi alle Ranheim.’

Til slutt måtte du gi tapt for sykdommen, Gunnar. Vi vet du vil følge med oss videre. Og vi lover deg at vi skal sende deg ekstra varme tanker når vi setter kula i mål og tre poeng er sikret. Du vil ikke være med oss i garderoben eller rundt kaffebordet, men du vil likevel være med oss. For oss er du et bilde på det Ranheim har vært og skal være, Gunnar. Takk for alt du ga!

Vi lyser fred over ditt minne.

På vegne av alle i Ranheim Fotball,

Frank Lidahl
Daglig leder
Ranheim IL Fotball Topp

 

Annonse fra Obos-ligaen: