Takk for fine år i fjæra!

Etter tre år i klubben har jeg meddelt valgkomiteen at jeg ikke tar gjenvalg til styret (Arkvfoto).

Annonse:

Ranheim IL Fotball Topp er en klubb med så utrolig mange flotte folk, både internt i klubben, blant frivillige, supportere og sponsorer at valget har tatt lang tid. 

Jeg har fått oppleve tre spennende og gode år i styret i Ranheim TF, hvorav to som styreleder. Det har vært inspirerende å føle stor tillit i klubben på mange områder. Tre fine år med oppturer og nedturer sammen med flotte styrekolleger, ansatte, spillere, frivillige og sponsorer. Vi har sammen opplevd fotballen gjennom starten, midten og slutten av vår tids eneste store pandemi, store seire, forsmedelige tap, sponsorturer og -arrangementer alltid med stor stemning og positivitet.  

Ranheim TF har engasjert meg kraftig ... og krevd mye. Nå må fokus samles tilbake på egen forretning. Jeg setter stor pris på relasjonene jeg har bygd i Ranheim, med alle ansatte i klubben, spillergruppen, kolleger i styret, i frivilligheten, supportere og med sponsorer. Jeg kommer derfor selvsagt til å fortsette å komme på kamper i Ranheimsfjæra også etter at tiden som styreleder er over.

Tusen takk til alle engasjerte mennesker i og rundt klubben for fine år i Fjæra!

Med vennlig hilsen

Lars Asle Einarsen

Annonse fra Obos-ligaen: