Tangvik skadet - Johansson på plass

Jonathan Johansson på plass i Erlands skadefravær

Annonse:

Siste trening i forrige uke skadet Erland Tangvik seg på trening, da han gikk en duell for å fange ballen. I den situasjonen fikk Erland skuldrer ut av ledd og måtte på sykehus for å få skulderen tilbake i riktig posisjon igjen.

Dette medfører keeperen blir å være på sidelinja i noen måneder fremover, men tidligere Stjørdals/Blink-keeperen Jonathan Johansson er på plass i buret på motsatt banehalvdel av Magnus Lenes på trening i den kommende perioden.

Saken fortsetter under bilde

IMG_5820-Jonathan-Johansson-2021-trening-keeper

Flere kamper for Blink i fjor

Jonathan kom til Blink foran 2020-sesongen, og fikk fem kamper. Tidligere har den svenske keeperen vært fast innventar for Notodden i PostNord-ligaen i 2018 og Obosligaen i 2019. 

- Åpenbart vi må en keeper når Erland har blitt skadet. Vi har som vanlig forsøkt å lete etter keeper i det trønderske fotballterrenget, men det er ingen enkel løsning så tett på seriestart, og med så strenge karantene- og smittevernstiltak. Da fant vi en løsning med Jonathan, som ikke har trent med annen klubb de siste ukene. Samtidig kjenner Jonathan spillestilen vår fint etter fjoråret i Blink, sier Svein om ny sisteskanse i målet.

Annonse fra Obos-ligaen: