Tap for den suverene serielederen

Brann - Ranheim 5-0 (arkivfoto: Jørn Engberg)

Ranheim startet med ti gode minutter på Brann stadion. Og mens kampen står og vipper, drar Brann opp et meget godt angrep etter 12.min. Som Aune Heggebø alene med Frenderup la i lang hjørnet, og kampens første mål var et faktum.

Ranheim kom ikke skikkelig i gang med spillet sitt etter scoringen, og hadde det ikke vært for Frenderup hadde det fort kunne Brann fort ha punktert kampen før det var spilt 15.min.

Da det var spilt 33 min headet Castro inn 2-0 til Brann, et resultat som sto seg til pause.

Da lagene kom ut til andre omgang, var det som et annet driv i spillet til Ranheim , og de produserte nok til at det fort kunne stått 2-1 før det var spilt fem minutter.

Men etter 58 min ble en Ranheim pasning framover i banen brutt, og Brann straffet Ranheim ved å kontre inn 3-0, Heggebøs andre for kvelden.

Og kun seks minutter senere, legger de på til 4-0 ved Felix Horn Myhre.

Og åtte minutter før full tid, la Bård Finne på til 5-0 til hjemmelaget.

Dette var absolutt ikke Ranheims dag, de startet begge omgangene bra, men Brann hadde et ekstra gir som Ranheim ikke klarte å matche i dag.

Laget: Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli, Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne. Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Henrik Loholt Kristiansen  Ruben Alte 60.min)), Simon Marklund ( Sondre Stokke 60.min), Vegard Erlien( Jonas Sørensen Selnæs), Marcus Mehnert ( Magnus Høiseth 75.min)