Tap for Grorud

3-2-tap i hovedstaden.

Grorud åpnet best og etter 12 minutter banket OBOS-ligaens toppscorer Oscar Aga ballen i nettaket.
Kun fem minutter senere svarte Ranheim da Mehnert vant ballen på høyresiden og avsluttet i nærmeste hjørne fra spiss vinkel.

Ranheim hadde mest ball, men bortelaget var farlige på kontringer. Etter en drøy halvtime sendte Aga gjennom Kristensen som gjorde ingen feil alene med Lenes.

Andre omgang ble nokså lik den første. Og igjen var det bortelaget som tok omgangens første stikk. 3-1 etter 55 minutter.

så var det Mehnert igjen. Denne gangen fikk han ballen forært av Grorud-forsvaret og var trygg alene med keeper.

Ranheim forsøkte å få en utligning i det som var igjen av kampen og nærmest var vel Marklund med sitt skuddforsøk som ble blokkert på vei mot nota. Dermed endte det med tap 3-2 i hovedstaden.