Tap for KFUM

Det endte med et fortjent tap for KFUM i kveldens kamp. (foto: Jørn Engberg)

Bortelaget viste fra første spark på ballen av at de ville snu trenden de har hatt i det siste. For etter ti minutter stanget Hammer ballen i mål for "Kåffa". Ledelsen stod seg til pause.

Ranheim tok mer tak i andre omgang og flyttet beina fortere og la mer press på bortelaget. Etter en drøy time fikk Ranheim frispark og Tønne slo lavt inn. Først bommet Mikke Karlsen på ballen før den til slutt endte hos Mikke Konradsen Ceide som bredsidet sitt første mål i ranheimtrøya.

Ranheim var inne i en god periode nå og jaget en ny scoring, men da var det mer åpent bakover noe KFUM utnyttet seg av. Først i det 74. minutt da det glapp på vår høyre side og Nije plasserte ballen opp i vinkelen - via tverrliggeren.

Ti minutter senere angrep KFUM på motsatt side og igjen kom de alene med vår keeper og dermed 1-3.

Tre kamper av OBOS-ligaen 2021 gjenstår. Neste kamp er søndag borte mot Start når nye viktige poeng skal utdeles.