Tap i første kamp på Marbella

DIvisjonskollega Ull/Kisa vant 2-1 i dagens treningskamp.

Første omgang ble en sjansefattig affære da Ranheim forsøkte å finne hull i Kisas forsvarsmur. De gule og grønne stilte i en 5-3-2-formasjon for dagen og lå dypt for å satse på kontringer. Og når de var i angrep, var de effektive. Etter 34 minutter kom de til avslutning, via Alseth og i mål. Dermed kunne Ull/Kisa gå til pause med 1-0.

Like etter hvilen stormet Sivert Solli gjennom forsvaret, ble lagt i bakken og dommer dømte straffe. Straffesparket satte innbytter Erik Tønne i mål og 1-1. Andre omgang ble så veldig lik den første. Ranheim hadde mye ball, men slet med å spille seg til de store sjansene.

Og når Ranheim ikke utnyttet ballinnehav, var det Kisa som igjen var kliniske. En feilpasning fra Magnus Lenes ga en gulkledd muligheten til avslutning fra distanse. Skuddet ble reddet, men returen gikk rett i beina på en angriper og 2-1. Like etter kunne de økt ledelsen, igjen etter slurv i Ranheims forsvar. Men Erik Valla Dønnem fikk ryddet opp.

Flere sjanser ble det ikke og Ranheim taper dermed sin første av to kamper på Marbella. Neste kamp er onsdag kl 15:00 mot Aalesund.