Tap i jevnspilt kamp

Kristiansund - Ranheim 2-1 (1-0)

En førsteomgang hvor Ranheim gikk offensive ut, mot Ruben Alte nye klubb, med et ungt lag, og var det beste laget i forhold til banespill. Hjemmelaget kunne fort tatt ledelsen etter 90 sekunder, men Slørdahl som var kaptein for dagen fikk ryddet opp på streken. Men som sagt det var Ranheim som hadde ballen mest, og skapte mange fine kombinasjoner, det eneste de ikke klarte var å produsere målsjanser.

Kristiansund sin scoring var et selvmål da Skuseth var uheldig og skulle avverge et skudd til corner, i stedet headet han den i mål og satte Simen Nilsen ut av spill, dette etter tretten minutter.

Når lagene kom på banen klare for andre omgang, hadde Ranheim gjort et bytte, ut gikk Holden, og inn kom nysigneringen Mikael Tørset Johnsen.

Når andreomgang startet begynte hjemmelaget med høyt press, noe de ikke gjorde i førsteomgang. Og bare fem minutter ut i omgangen klarte Kristiansund å doble ledelsen sin til 2-0 etter et godt skudd fra 16 meter. Ranheim klarte å løfte spillet sitt etter baklengsmålet, men klarte ikke å komme til de store sjansene før helt på slutten av kampen, da Lasse Qvigstad tok med seg ballen dro av fire mann og banket ballen i hjørnet til 2-1 i det 80.min. kampens beste prestasjon. Og i siste spilleminutt la innbytter Kevin Gjevik ballen inn forran mål fra høyresiden, men ingen i blått klarte å få tak i ballen.

Men alt i alt en god treningskamp i Kristiansund, selv om det endte med tap

Laget: Simen Nilsen (Edvard Strand 85.min), Sander Amble Haugen (Niklas Hegle 85.min), Nikolai Skuseth, Philip Slørdahl, Brage Kvithyld (Lasse Qvigstad 64.min), Mathias Emilsen (Lucas Kolstad 75.min), John Hou Sæther (Sigurd Prestmo 75.min), Oliver Holden, Vetle Wenaas (Jørgen Bøhle 80.min), Dennis Gaustad (Felix Brattbakk 85.min), Sivert Solli (Kevin Gjevik 64.min)