Tap i Molde

Vi hang godt med store deler av kampen, men poengene ble igjen i Molde.

Etter en tre uker lang pause var det endelig tid for kamp igjen.

Det første kvarteret var godt fra vår del. Vi skapte ikke de helt store mulighetene, men holdt Molde godt tilbake, og hadde en del ball på deres banehalvdel.

Så skulle hjemmelaget likevel ta ledelsen. Magnus Wolff Eikrem fikk ballen like utenfor vår 16-meter, og skrudde den elegant vekk fra Barli oppe i det lengste krysset.

Vi fortsatte å ha en del ball, dessverre uten å skape det helt store, og omgangen endte 1-0 til vertene.

Stolpetreff fra Alseth

Etter pause fikk vi nesten umiddelbart en mulighet til å utligne. Et volley-innlegg fra Alseth smalt knallhardt i stolpen.

Også Skarsem luktet på utligningen, da han - etter flott forarbeid av Karlsen og Blakstad - kom til avslutning fra rundt 20 meter. Skuddet barberte stolpen, dessverre på feil side.

Like etter rullet Molde fint opp på sin høyreside, og slo et lavt innlegg foran mål. På bakerste dukket Erling Knudtzon opp og bredsidet inn 2-0.

Mot slutten av kampen skapte vi flere brukbare muligheter, og både Øveraas og Skarsem kom til gode avslutninger. Flere mål kom dessverre aldri, og kampen endte 2-0 til Molde.

Neste søndag kommer Mjøndalen på besøk til Extra Arena. Billetter til den kampen, og alle våre resterende hjemmekamper, kan kjøpes her.