Tap i siste hjemmekamp

Bryne stakk av med poengene i det som ble sesongens siste seriekamp hjemme på eget kunstgress.

En rolig åpning på kampen uten de store sjansene til noen av lagene. Nærmest var Reginiussen da han satte ballen like utenfor på et skudd fra distanse.

Like etter satt kveldens første scoring, og det var bortelaget som headet inn 0-1.

Like før pause fikk Reginiussen nettsus fra seksten meter og utligning.

I andre omgang var det igjen Bryne som tok første stikk, før Solli utlignet på et flott langskudd.

Det virket som det var Ranheim som skulle presse på for å få alle poengene og var inne i en god periode i kampen, men Bryne utnyttet Ranheims pasningsslurv og satte ballen i mål to ganger uten at Ranheim kunne svare.

Dermed endte det 2-4. Neste kamp er sesongen siste; Fredrikstad - Ranheim lørdag om en uke.