Tap i Skoglunden

Årets første gjennomkjøring på gress endte med 2-1-tap mot RBK.

En rolig åpning på onsdagens treningskamp i Skoglunden. Første omgang var Ranheims når det kom til ballinnehav. Kampens første sjanse gikk til bortelaget da Alseth spilte inn til Mads Reginiussen, men kapteinen bommet på ballen da han skulle bredside den mot mål.

Mot slutten av omgangen skrudde hjemmelaget opp tempoet et par hakk og kom til 2-3 farligheter foran Lenes.

Andre omgang startet likt som den første, med Ranheim som førte fremover men klarte ikke å skape gode muligheter med avslutning på mål.

Da var det Rosenborg som tok ledelsen ti minutter ut i andre omgang da Serbecic fikk ballen i mål etter frispark fra deres høyre side.

Knappe minutter etter satt dagens andre for RBK da Islamovic satte ballen i mål fra skrått hold bak innbytter Tangvik i ranheim-målet.

Ti minutter senere etablerte Ranheim et godt angrep på høyresiden. Inne i sekstenmeteren vendte Reginiussen opp og la ballen ut til Lopez som banket ballen i mål fra 17 meter.

Ranheim med flere bytter etter 70 minutter og kampen svingte nå mer frem og tilbake. Hjemmelaget med en god mulighet etter feil i Ranheims forsvar, men skuddet fra utenfor sekstenmeteren gikk over mål.

Ikke lenge etter var Ranheim svært nære utligning da Bartel møtte et innlegg fra Høiseth med hodet, men headingen gikk i stolpen. Returen havnet hos Melkersen, men stjørdalingen ble avvinket for offside.

Dermed endte det 2-1 til Rosenborg i årets andre treningskamp. Alt i alt en god gjennomkjøring for Ranheim på gress.