Tap mot Moss

Moss - Ranheim 2-1 (1-0) (arkivbilde)

Første omgang var preget av at Ranheim hadde mye ball på Moss sin banehalvdel.

Moss forsvarte seg godt, og la hele laget på egen banehalvdel store deler av omgangen. Da ble det trangt for Ranheim å spille i midten av banen, selv om Ranheim var gode i gjenvinning spillet, klarte de ikke å være gode nok på siste tredjedel.

Det var absolutt Ranheim som hadde initiativet i omgangen, men minuttet før ordinær tid tok Moss en overgang, som skulle ende med et fantastisk fint mål. Så lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Når andre omgang kom i gang, var banespillet veldig likt slik det var i første. Mange dueller, og mye kriging. Dessverre klarte ikke Ranheim å spille seg til noen store målsjanser. Da det var spilt en halvtime av andre omgang fikk Moss frispark, ballen ble slått inn i feltet og en Moss spiller fikk headet ballen ned til en medspiller, som klarte å sette inn 2-0.

Nå måtte Ranheim fram, noe som også førte til risiko for overganger imot. Men tre minutter før slutt headet Bendik Bye inn 2-1, etter fint kombinasjonspill inne i Moss sin boks. Vi øynet håp om en redusering, da det ble lagt til 7 minutter. Og Ranheim prøvde skikkelig på å få til en skikkelig sluttspurt, men det ville seg ikke i dag på Melløs stadion.

Laget: Nilsen, Amble Haugen (Qvigstad 82min), Skuseth, Røsten, Tønne, Skjelbred (Wenaas 82min), Emilsen, Hou, Solli ( Tørset Johnsen 54min), Bye, Gaustad ( Mogensen 70)