Tap mot Östersund

Årets første treningskamp endte med 0-2 nederlag for Ranheims del.

Ranheim møtte det allsvenske laget Östersund til dyst i årets første treningskamp mandag ettermiddag i Abrahallen.

Det var gjestene fra Sverige som hadde mest ball innledningsvis uten å skape de helt store sjansene. Utover i omgangen greide vi etter hvert å tilrive oss et visst initiativ og både Sondre Sørløkk (skudd over) og nykommer Adria Mateo Lopez (midt på keeper) kom til halvsjanser. Likevel var det Mats Lillebo som hadde våre to beste muligheter i omgangen - uten å lykkes. Isteden var det Östersund som tok ledelsen like før pause gjennom Jerell Sellars.

Ti bytter i pausen

Vi byttet ti av elleve spillere i pausen. Det var kun midtstopper Daniel Kvande som fortsatte fra 1.omgang og fikk spillte samtlige 90 minutter av oppgjøret.

Ranheim kom til få muligheter i 2.omgang. Den største fikk Joachim Olufsen da han skjøt over målet til gjestenes keeper etter et flott forarbeid av Ola Solbakken på venstrekanten.

Isteden var det Östersund som kunne score kampens andre mål gjennom Ludvig Fritzson. Flere mål fikk vi ikke i Abrahallen og dermed endte kampen 0-2 til gjestene fra Sverige.

Lag 1.omgang: Lenes - Alseth, Kvande, Furu, Walker - Lopez, Valla Dønnem, Sørløkk - Tønne, Lillebo, Sørhøy.

Lag 2.omgang: Barli - Storflor, Kvande, Heggem, Foosnæs - Skarsem, Bjørnebye, Reginiussen - Olufsen, Sollie Rønning, Solbakken.

Mats Lillebo fikk forøvrig gult kort i 1.omgang.

Mange som sto over

Kim Ove Riksvold, Michael Karlsen, Magnus Stamnestrø, Jørgen Olsen Øveraas, Magnus Blakstad, Marius Augdal og Jakob Tromsdal sto alle over på grunn av skade.

Ranheims neste treningskamp spilles førstkommende søndag. Da venter det dobbeltkamp i Abrahallen mot Stjørdals-Blink og Kolstad. Kampene har avspark henholdsvis klokka 16:30 og 18:00.