Tap mot RBK i årets første kamp på Extra Arena

Rosenborg med ti effektive minutter på tampen av første omgang, sørget for at det ble 4-2-tap i fredagens nabooppgjør på Extra Arena.

Ranheim kom godt i gang og var fullt på høyde med RBK de første minuttene av oppgjøret. Det var derfor kjedelig da Dino Islamovic i kampens 7. spilleminutt kunne sette inn 1-0 til gjestene etter en retur.

Utlikninga kom etter et flott mønsterangrep. Mads Reginussen spilte ut på kant til Vegard Erlien som fikk slått inn til Erik Tønne som dundret til på ett touch hardt og kontant i mål til 1-1. Da var det spilt 17 minutter av oppgjøret.

En pasningsfeil av oss gjorde at Kristoffer Zachariassen kunne gå gjennom og sette ballen forbi Even Barli til 1-2 etter snaue halvtimen. Ti minutter senere var Dino Islamovic på ferdig igjen og fanget opp en ball fra Tore Reginussen, og 1-3.

Det var vindete på Ranheim denne fredagen for de par hundre som hadde tatt turen ned i Ranheimsfjæra. Pål André Helland med corner, og med litt hjelp av vinden kunne han styre ballen i mål til 1-4, som også ble pauseresultatet.

Ranheim, som i de foregående treningskampene i vinter, med en bedre andreomgang enn første. Drøye ti minutter etter hvilen fikk Daniel Kvande ballen i en gunstig posisjon etter en corner og satte ballen trygt til side for Faye Lund i RBK-målet til 2-4, en perfekt start på omgangen for RIL-guttene.

Dessverre ble Daniel Kvandes mål ble det eneste for oss i andre omgang, og dermed kunne RBK gå av banen med seier takket være ti effektive minutter på tampen av første omgang. Vi tar med oss 1-0-seieren i andre omgang, og ser framover mot ny kamp mot Kristiansund om en uke.