Tap mot Skeid

Skeid - Ranheim 1-0 (arkivfoto: Jørn Engberg)

Annonse:

Det startet som trener Hugo Pereira spådde på forhånd, en meget åpen kamp, der begge lag hadde en plan. Førsteomgangen var preget av at Ranheim sleit med å komme i gang med spillet på den siste tredjedelen av banen, og da blir det vanskelig å skape målsjanser. 

Det nærmeste Ranheim var etter et frispark fra seksten meter. Etter å ha sett reprisen er undertegnede overbevist om at Reginiussen ble tatt innenfor sekstenmeter, og at Ranheim ble snytt for en straffe. Frisparket gikk i muren.

Skeid tok ledelsen etter et fint angrep etter en drøy halvtime. Og Ranheim skapte lite sjanser før pausen, men på overtid av omgangen rullet de opp et bra angrep, men avslutningen gikk ikke på mål, og det var det siste som skjedde før lagene gikk til pause.

Ranheim fortsatte å prøve å finne angrepsrytmen etter hvilen, og prøvde å spille mer direkte enn de gjorde før hvilen. Etter 60. min valgte Ranheim å gjøre et dobbeltbytte. Og nysigneringen Sondre H Stokke fikk den siste halvtimen av oppgjøret i debyen sin for klubben.

Også fem minutter før slutt kom Ranheims andre signering i dette overgangsvinduet på banen. Jonas Selnæs ble kastet inn i Ranheims sluttspurt etter redusering.

Laget: Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli( Jonas Selnæs 85.min), Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal( Magnus Høiseth 70.min), Ruben Alte( Henrik Loholt Kristiansen(60.min), Simon Marklund( Sondre Hopmark Stokke (60.min), Vegard Erlien, Marcus Mehnert

Annonse fra Obos-ligaen: