Taper 2-0 i derbyet

Mulighetene var der, men maktet ikke å score!

Kristiansund vinner 0-2 borte mot Ranheim etter en kontrollert seier i Trondheim. Benjamin Stokke scoret på et innlegg som så ut til gå ut, men spissen dukket opp på bakre og kunne sette inn 1-0 etter få minutters spill. Oskar Siverten uten press på skuddhold kunne øke ledelsen i en god periode for KBK som dominerte store deler av førsteomgangen.

Selv med gode sjanser i førsteomgang for vertenes del, blir avslutningene i det snilleste laget, og KBKs sisteskanse kan enkelt plukke opp sjansene som kom.

Ranheim gjør tre bytter i pausen og kontrollerer banespillet i hele andreomgangen, men annet enn to store sjanser til Ranheim i løpet av andreomgangen skaper Ranheim svært lite kampen gjennom. Største Ranheim-sjanse kom da innbytter Oliver Holden fikk muligheten til å skyte. Skuddet reddes helt nede i stolperota.