Tapte andre kamp på rad

Det var ikke slik det skulle ende! Ranheim maktet ikke å score i bortekampen mot Strømmen. Tapte 1-0 (arkivfoto).

Flott sensommervær på Strømmen stadion denne dagen, det var duket for å bli ferdig med 2/3 av sesongen.

Gratis inngang mot Levanger

Kampens første store sjanse kom etter ca 12. minutters spill. Det var Mads Reginiussen som vartet om med flott volleyskudd. Øyvind Storflor som har funnet innleggsformen svinger inn fra høyrekanten Mads kommer susende inn på 11 meter, fyrer av et godt volleyskudd, men Strømmens sisteskanse fikk avverget.

Avgjørende målet etter 27 minutter

K P
3 Sandnes Ulf 20 36
4 Ranheim TF 20 35
5 Florø 20 31
6 Strømmen 20 29
Etter nesten halvtimen spilt for Strømmen vinnermålet inn. De kontroller og vinner ballen fra Ranheimsspillerne høyt i banen, vender i bakre rekke før de løfter ballen over to pressledd inn i mellomrom. I mellom stopper og back kommer Strømmenspissen seg fri på blank mål, setter ballen høyt til høyre i målet.

Kort tid etter går Ranheim rett i angrep, Witry kommer inn fra skrått hold fyrer av gårde et godt skudd, men går en halvmeter utenfor på lengste stolpe. Lagene gikk inn til pause på 1-0 med store sjanser begge veier.

Styrte mye av banespillet

Ranheim tok grep etter hvilen, tok tak i kule og styrte mye av banespillet. Men for lite presisjon og treffsikkerhet i avgjørende faser gjorde at Ranheim ikke maktet å avgjøre kampen.

Flere gode angrep kom, og Ranheim fikk frispark i gunstig posisjon. Storflor igjen var klar for spark på ballen, presis og god ball treffer Karl Morten Eek som står fryktelig alene og styrer ballen i mål. Assistentdommeren mente det var en grunn til han var så alene. Offside!(?)

Flere store sjanser kom i begge retninger, men ingen flere mål. Neste er gratiskampen mot rivalen Levanger.