- Tar med oss det defensive

Ny utfordring venter Ranheim og hovedtrener Hugo Pereira i morgen når Grorud kommer til EXTRA Arena.

Annonse:

Dagen før Ranheim tar imot Grorud på hjemmebane tirsdag tok vi oss en prat med hovedtrener Hugo Pereira, som synes det var mye bra å ta med seg fra poengdelingen på Nammo stadion mot Raufoss sist runde.

- Jeg synes vi spilte en moden kamp, der vi var solide defensive, samtidig som vi også var truende offensivt. Vi møtte et godt Raufoss lag som var ambisiøse og offensive i spillet sitt. Så vi kan ikke si at uavgjort ikke var rettferdig. Selv om vi ikke var fornøyd med å ikke få med oss tre poeng, er vi fornøyde med at det var mange hakk opp i forhold til Brann-kampen, sier Pereira.

Hva tar vi med oss videre fra Raufoss kampen, og inn mot morgendagens kamp mot Grorud?

- Vi må ha den samme lagfølelsen; at vi løper og ofrer oss for hverandre i hver duell. Samtidig som vi må tørre å spille ballen på vår måte offensivt, ha tro på at vi kan skape noe i hvert angrep. Fordi vi møter et veldig bra Grorud lag, som er bedre i år enn de var i fjor. De er gode med ballen, hurtige i spillestilen, og virker som et godt organisert lag. Jeg tror det samtidig er et lag som vil passe oss bra. Et lag som gjør oss enda mer sulten på å gå ut på banen og gjøre en god prestasjon, og vi vet at klarer vi å levere gode prestasjoner, er sjansene for tre poeng mye større, avslutter Pereira.

Billett til morgendagens kamp skaffer du her

 

Annonse fra Obos-ligaen: