Tarjei takker av

Enighet om at kontrakten ikke videreføres.

Annonse:

Tarjei Smågesjø har tjent klubben i 7 år. Gjennom årene har det vært ulike roller, først som en del av trenerteamet og deretter i rolle som leder for prestasjonsutvikling og også sportslig administrative oppgaver. Kontrakten løper ut til nyttår og det er nå klart at engasjementet ikke videreføres. Tarjei har lagt ned en stor innsats på veien og klubben uttrykker stor takknemlighet for jobben som er lagt ned.

- Tarjei kom inn foran sesongen 2017, på et tidspunkt der vi nesten ikke var ansatte og hvor risikoen var stor mtp både økonomi og muligheter for langvarig engasjement. Tarjei tok denne risikoen og var med og utviklet klubben på et tidspunkt vi hadde behov for troende mennesker. Han har vært en viktig del av laget som fra år til år har bygd klubben større. Han har utvist stor grad av lojalitet og vært endringsvillig og inntatt nye roller underveis, ut fra behovet klubben har hatt fra år til år på å skru sammen team og organisasjon. 7 år er lang tid og det krever noe ekstra å ‘holde ut’ i fotballen, Tarjei har lagt ned en stor jobb gjennom årene og vi er takknemlige for at mennesket Tarjei har vær en del av klubben så lenge, sier Frank Lidahl.

Tarjei selv beskriver tiden i Ranheim på en svært positiv måte.

- Å få sjansen i Ranheim har vært et eventyr. 7 år har gitt meg mye, fra vi var tre og en halv ansatte til der vi er nå, en middels stor bedrift. Det har vært litt av en reise og gitt erfaringer med å bygge lag, utvikle og hva det krever av lidenskap og engasjement å få en klubb til å fungere i toppfotballen med små ressurser. Opprykk til eliteserien, nedrykk fra eliteserien, semifinale i NM, store spillersalg og ikke minst menneskene jeg har fått jobbe med. Svein, Hugo, Kåre som hovedtrenere, Frank som klubbleder, Frank Angelvik, Geir Mæland, Lars Asle Einarsen og Kolbjørn Selmer som styreledere, kollegene mine i sportslig ledelse Stig og Frank Robert. Til dere og alle andre, det blir for mange å ramse opp: jeg er veldig glad i dere, lykke til. Ta vare på verdiene vi har sammen, ta vare på klubben. Min etappe for klubben er slutt, takk for nå!

Vi ønsker Tarjei masse lykke til videre og håper å se han på Ranheim på kamp og i andre sammenhenger også kommende år!

Annonse fra Obos-ligaen: