Terminlisten 2020

I OBOS-ligaen 2020 skal Ranheim jakte etter nye eventyr.

Annonse:

Etter to hederlige år i Eliteserien er vi tilbake i OBOS-ligaen. Sammen skal vi jakte nye eventyr, sette oss nye mål og bidra til at fotballen på Ranheim blir like engasjerende som de siste to sesongene. På våres vei møter vi blant andre vår motstander fra Eliteserie-kvalik tilbake i 2017, Sogndal. De møter vi hjemme i 3.siste serierunde 24. eller 25. oktober. En kamp som kanskje blir like viktig som opprykkskampen sist?

Når vi scroller gjennom terminlisten for 2020 er det selvfølgelig trønderduellen vi kikker etter. Neste år tar vi imot Stjørdals-Blink på fotballens festdag, 16.mai! Det kan ikke bli noe annet enn et storslått oppgjør. Vi reiser så til Stjørdal 12. eller 13. september til "returoppgjøret". 

Ellers er det verdt å bite seg merke i at 1.serierunde spilles borte mot Konsvinger 04.april, og første hjemmekamp mot KFUM Oslo mandag 13.april klokken 18. Vi får durable oppgjør i Obos-ligaen mot blant andre Tromsø, Lillestrøm og nyoppstartede Øygarden (tidligere Nest-Sotra). Du kan se hele terminlisten ved å klikke på denne linken.

Det er ingen grunn til å ikke skaffe seg sesongkort til 2020. Her vi skal skape nye historier, vinne nye fotballkamper, utvikle den neste trønderske toppspilleren og bidra til at alle med hjerte i Ranheim skal få en oppløftende sesong. Sesongkort får du kjøpt her!

Annonse fra Obos-ligaen: