DSC_0914

Tidenes beste seriestart

Med dagens seier over Åsane står Ranheim med poengrekord etter fem serierunder

Et lekent Ranheim gikk ut i hundre og kjørte over bortelaget i starten av kampen, og det skulle ikke ta lang tid før scoringen kom. Etter flott spill mellom Storflor og Witry på høyrekanten, slås ballen inn i feltet til Mikke Karlsen som får sitt skuddforsøk blokkert. På returen dukker Torgil Gjertsen opp og får tuppet ballen over målstreken og 1-0.

Kun seks minutter senere skulle Ranheims spillere igjen få publikum på beina. En herlig frekk tunnell fra Storflor gir Ranheim hjørnespark fra høyre. Kvande fant Michael Karlsens hode som headet ballen i mål - via et Åsanehode. Sesongens tredje seriescoring for spissen.

Ranheim fortsatte trykket og presset Åsane bakover på banen i jakten på en ny scoring. Anført av en Michael Karlsen i lekehumør, spilte hjemmelaget over Åsane i perioder, men den tredje scoringen kom ikke.

Åsane var tidlig tilbake på banen etter sidebytte - tydelig bestemte på å vise seg fra en annen side i den andre omgangen. Et dobbelbytte fra bortelaget skulle være med på å endre kampbildet.

Bortelaget flyttet seg høyere i banen, og åpnet for det rom for Ranheims hurtige angrepsspillere. Omgangen var tre minutter gammel da Ranheim kunne økt til 3-0. En meget god Michael Karlsen holder unna to Åsaneforsvarere og får slått ballen ut til Mads Reginiussen som forsøker seg på et skudd på direkten - via et Åsanebein og ut til corner.

Etter 56 minutter skulle Åsane komme virkelig inn i kampen igjen. Et ballmist på midtbanen gir Åsane muligheten til å straffe Ranheim, og det skulle de også gjøre. Får spilt ballen videre på tvers av mål og der dukket spissen opp og satte inn utligningen.

Reginiussen fikk en gylden mulighet til å øke Ranheims ledelse minutter etter. En dødball svinges på finnmarkingens hode og treffer klokkereint i stolpen. Nærmere 3-1 kommer man ikke.

Kvarteret før slutt får Åsane en enorm mulighet. En presis bakromspasning finner Hammersland som kommer alene med Barli. Avslutningen treffer fingertuppene til sisteskansen og triller i stolpen og ut.

Åsane vant det beste av dueller og andreballer, men Ranheims målvakt var på stasjonen og holdt bortelaget unna poeng. Dagens Forzagutt, nektet Åsane flere baklengs enn det ene.

Dermed vinner Ranheim 2-1 - igjen! 13 poeng på de fem første kampene er rekord for Ranheims del i OBOS.