Tilbake til hverdagen

Nikolai Skuseth debuterte for Norge U20 med seier i begge kampene. Nå er alt fokus på seier i kampen mot Moss søndag

Annonse:

Skuseth var veldig fornøyd med at han fikk 90 minutter mot Tsjekkia i 2-1 seieren. Og mot Ungarn spilte han siste 20 minuttene i 5-0 seieren. Men nå er han klar på at alt fokus er tilbake til hverdagen, og førstkommende kamp søndag borte mot Moss 15.00.

Se hele videointervjuet nederst i saken 

Nikolai takker ydmykt når han blir gratulert med sin første landslagssamling, og sier dette om opplevelsen.

- Dette var en helt ny ting for meg, det er første gang jeg blir tatt ut til å representere Norge. Så det var en ny opplevelse for meg, men samtidig veldig lærerikt og innholdsrik uke, så det var veldig artig, sier Nikolai.

Om Moss kampen sier han. - Nå har vi lagt oss i en morsom posisjon, nå er det bare å jakte. Så vi reiser jo til Moss for å ta tre poeng. Vi vet jo at vi møter et godt lag, så vi må være kyniske, og spille på våre premisser, og da satser vi på at vi tar med oss seieren, sier en blid Skuseth

- Hva venter oss mot Moss?

- De kjører jo med fem bak, som vil si at de har noen farlige ving backer det blir viktig å passe på det. Forhåpentligvis blir det som jeg sa tidligere, vi må kontrollere spillet fra start, og ikke la de få spille sitt spill. Klarer vi det, skal vi bli vanskelige å slå på søndag.

- Nå er det fire finaler om vi skal klare kvalifisering?

- Ja det er jo det, men vi må starte med Moss på søndag. Og ta en kamp av gangen etter det avslutter Nikolai.


 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: