To dager, to fansmøter

Torsdag var vi på Frosta og fredag var i skolegården på Ranheim skole.

Annonse:

På søndag tar Ranheim i mot Vålerenga for å kjempe om tre ne poeng i den sjuende serierunden. Billetter til kampen kjøper du her.

For å komme nærmere våre supportere har vi de to siste dagene vært på ulike oppdrag. Med COOP sin draktutlevering hos Neset på Frosta og fysaktime på skolegården. Spillerne er svært populær der de stiller med ulike aktviteter. 

Saken fortsetter etter bildene

I forbindelse med draktutleveringa på Frosta la guttene opp til ei treningsøkt med lagene som fikk drakter. På besøk hos Neset var Marius Augdal, Jørgen Olsen, Sander Saugestad, Glenn Walker, Tobjørn Heggem, Olaus Skarsem og Erlend Sørhøy.

- Fantastisk å møte unge fans, samtidig er det utrolig fint å kunne gi noe til fansen og være gode forbilder med å være trenere til lagene på Neset, sier Olaus Skarsem om aktiviteten og draktutdeling hos Neset.

Fredag formiddag hadde vi fysaktime på Ranheim skole. Adria Mateo Lopez, Ivar Furu, Michael Karlsen Øyvind Storflor, Magnus Lenes, Erik Tønne, Joachim Olufsen og Øyvind Alseth var de som deltok med aktivitene. 

Aktivitetene var fotballspill i ballbingen, skuddtunnel, hoppetau og ikke minst kom Kruska på besøk. Spillerne delte ut fotballkort til elevene på skolen til stor fornøyelse.

- Kjempeartig å være med på slike aktiviteter, der barn og unge blir superfornøyde med aktiviteten vi steller i stand, sier Michael Karlsen om fysaktimen på Ranheim Skole

Annonse fra Obos-ligaen: