Tour de Nordmøre

Kristoffer Kvam Sandvin, Jon Tore Landrø Kambuås, Trond Brønstad og Thomas Mostervik syklet 13.-15. mai Tour de Nordmøre på vei til bortekampen mot Kristiansund 16.mai.

Annonse:

Turen gikk via Veiholmen på Smøla, til Molde og tilbake til Kristiansund. Kristoffer og Jon Tore i følgebil, Trond og Thomas på sykkel. Totalt ble det tilbakelagt ca 50 mil på sykkel for å sette fokus på inkludering og utfordringer rundt utenforskap.

Dette er områder det jobbes godt med i Ranheim Fotball, med Ranheim gatelag og Ranheim Royals. Dette har vi ønsket å støtte opp rundt, og i løpet av sykkelturen hadde vi en Vippsaksjon som ble delt på sosiale medier.

I Vippsaksjonen har kunne folk bidra til den gode saken og vi hadde i tillegg trekning av premier hver kveld. Trekningen ble kjørt live på "Ranheim GeriljaTV". 

En stor takk fra oss til alle som bidro med premier!

Tilbakemeldingene på aksjonen har vært formidable og folk har bidratt over all forventning. På vegne av turfølget; Tusen takk til alle og enhver! 

Det ble samlet inn totalt 35.000 på aksjonen og det var med stor glede vi kunne entre indre bane i pausen på hjemmekampen mot Sogndal 21. mai og overrekke en gave til Ranheim gatelag og Ranheim Royals, representert ved Eva Hansen og Jon Arne Leistad pålydende 17.500 hver. 

Annonse fra Obos-ligaen: