IMG_8945-supporterbutikken

Travcaféens åpningstider

I supporterbutikken kan du levere spill, lære og skravle om hest

Annonse:

Når travcaféen er åpen kan du også handle supporterutstyr, som RIL-drakt, jakker, luer, skjerf, caps og mye annet fine RIL-effekter. 

Trav er en spennende og ærverdig hesteidrett som fenger mange med sin nervepirrende konkurranse og unike atmosfære. Innen travsporten finner man et mangfold av hestespill som tiltrekker entusiaster og nybegynnere alike. Blant disse spillene er andelslag, hvor deltakerne går sammen om å investere i hestespill på ulike løp. Gjennom å være en del av vårt andelslag får man muligheten til å dele både spenningen og gevinstene med andre engasjerte travinteresserte.

I travcaféen kan man finne en erfaren og kunnskapsrik ressurs i form av Odd Harry, som står klar til å veilede og hjelpe deg med dine travspill. Med sin inngående kjennskap til travsporten og hestenes prestasjoner, kan Odd Harry gi verdifulle råd og analyser som kan øke sjansene for vellykkede spill. Enten det gjelder å velge vinneren av et løp eller å sette sammen spennende andelslag, kan du stole på Odd Harrys ekspertise og veiledning for å ta dine travspill til neste nivå.

Andelstorget

Spillene som blir satt opp Odd Harry Bakkli, Per Jørgensen og Pål André Helland har spilt inn store summer. Andelstorget ligger i norgestoppen av alle kommisjonærene.

  • 18.10.2023 - V86 Solvalla/Bjerke - Gevinst 177 590,00
  • 07.02.2024 - V86 Solvalla/Bjerke - Gevinst 169 686,00

Ønsker du varsling om nye spill i andelslaget? Send sms, 98861577, eller mail Odd Harry med navn og mobilnummer.

Åpningstider Travcafe – Supporter utstyr:

Mandag :   11:00 - Lunsj spill
Tirsdag :   19:00 - V75 Xpress / Norge og Sverige
Onsdag :   19:00 - V86 Xpress
Fredag :   12:00 - Lunsj Spill
Lørdag :   13:00 - V75 Norge 

Kjøp andeler til ulike travspillsystem her

Annonse fra Obos-ligaen: