Tre deilige poeng mot Stabæk

Ranheim - Stabæk 3-0 (2-0)

Med 33 grader på termometeret skulle Ranheim og Stabæk kjempe om tre poeng denne onsdagskvelden på EXTRA Arena.

Kampen startet med stillingskrig, mellom to lag som begge er glade i overganger. Det var Ranheim som fikk kampens første sjanse, Hou gikk på et dypt løp, og Ranheim kom tre mot to. Hou spilte til Tørset Johnsen på høyresiden, men skuddet gikk over mål. Da var det spilt et snaut timinutt. Etter dette kom bortelaget til noen sjanser, men Vidtun Nilsen hadde kontroll på de prøvene han ble satt på.

Da det var spilt ca halve omgangen driblet Tørset Johnsen seg inn i Stabæks sekstenmeter, ballen ble tatt i fra han, men Wenaas var kjapt oppe i situasjonen og fikk en fot på ballen, og ble lagt i bakken. Straffespark til Ranheim som Hou satte sikkert inn til 1-0.

Da det var spilt en drøy halvtime, kombinerte Hou og Mogensen, Hou fikk avsluttet på volley, men keeper fikk bokset til corner.

Når det gjenstod 2 minutter av første omgang fikk Ranheim frispark på hjørnet av sekstenmeteren. Tørset Johnsen slo perfekt inn forran mål, der Tønne hadde revet seg løs fra markeringen, og la elegant inn 2-0 rett før pause.

Ranheim startet andre omgang på samme måte som de avsluttet den første. I det første angrepet til Ranheim etter hvilen, ble Hou felt inne i sekstenmeteren, etter at Mogensen prøvde å sende en pasning til Hou. Hou tok straffesparket selv, og satte iskaldt inn 3-0.

Etter at Ranheim la på til 3-0 tidlig i andreomgang, var det et Stabæk lag som måtte fram på banen og jakte redusering, men Ranheim forsvarte seg godt de første 20 minuttene av andreomgang.

Da det gjenstod et kvarter av kampen, kom bortelaget til sin hittil største sjanse etter hvilen. En Stabæk spiller ble spilt fri i bakrom og kom alene med Vidtun Nilsen som vant duellen.

Bare minutter senere var Ranheim nære å score et til etter en corner, men avslutningen gikk noen centimetere utenfor.

En meget god hjemmekamp av Ranheim.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Skuseth, Slørdahl, Tønne (Gangstad 82 min), Skjelbred (Emilsen 60 min), Tromsdal (Holden 82 min), Hou, Tørset Johnsen, Mogensen (Bye 73 min), Wenaas (Gaustad 60 min)