Tre deilige poeng på Jæren

Bryne - Ranheim 1-2 (0-0) Arkivfoto: Jørn Engberg

En kamp mellom et lag som kom fra sin første seier for året, mot et som enda var på jakt etter sine første poeng for sesongen.

Kampen startet med stillingskrig mellom to lag som begge hadde problemer med å få i gang pasningsspillet, og mye av spillet foregikk mellom boksene. Ranheim hadde problemer før hvilen med å produsere noe på den siste tredjedelen av banen.

Bryne på sin del kom til tre store sjanser før hvilen, men Magnus Lenes var på plass på alle avslutningene hjemmelaget hadde før pause, og Ranheim var heldige som kunne gå til pause på 0-0.

Etter å ha kommet ut fra garderoben etter hvilen, virket det som Ranheim hadde fått beskjed om å løfte laget høyere i banen. Noe som raskt skulle gi resultater i form av mer spill på Brynes banehalvdel. Og etter 57 min skulle Ranheim ta ledelsen. Reginiussen fikk stort rom å føre ballen på, og spilte opp på en feilvendt Tønne inne i boksen, som spilte til Erlien som iskaldt plasserte ballen til side for keeper.

Bryne kom også til sjanser etter Ranheims scoring, og hadde det ikke vært for at Lenes var i toppslag og leverte 100% sjanse etter den andre.

Etter 65 min trodde samtlige på Bryne stadion at Ranheim skulle doble ledelsen sin, men Tønnes forsøk fra 30 meter og åpent mål gikk i stolpen.

Men i stedet var det Bryne som utlignet i det 68.min, etter en heading på dødball av Arne Gunnes. De neste ti minuttene dominerte Bryne og skapte flere farligheter foran Lenes. Så, etter 80 minutter, virket det som Ranheim hadde klart å ri av Bryne-stormen og bortelaget fikk mer tid med ballen.

Først kom Sivert Solli, som hadde erstattet Tønne, rundt på kanten, dessverre gikk pasningen på keeper.

Men i det 83. min spilte Alte gjennom Mehnert som via keeper plasserte 1-2 scoringen. Og etter det handlet alt om å reise hjem med tre poeng til fjæra. Noe guttene klarte.

Laget: Magnus Lenes, Sondre Langås, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Adrian Bartel, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte, Marcus Mehnert, Vegard Erlien( Michael Karlsen 82.min), Erik Tønne( Sivert Solli 75.min)