- Tre jeg har mye respekt for

Pål Andre Helland gleder seg til å ta fatt på oppgavene i Ranheim sammen med vårt nye sportslige apparat.

Annonse:

Under to døgn etter at sesongen 2023 var over for Ranheims del, kunne Kåre Ingebrigtsen tirsdag presentere sitt og Ranheims apparat for den kommende sesongen.

Christian Eggen Rismark har vært hjemom med blomsterbuketten han fikk da han ble takket av som Ranheimspiller søndag, og er nå vår nye assistenttrener. Michael Karlsen har jobbet på markedssiden etter at han la opp i fjor og blir ny sportskoordinator, mens vår nye spillerutvikler Pål Andre Helland er tilbake på trøndersk jord.

Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen er godt fornøyd med sitt nye team. - Jeg tror det blir veldig bra. Med å få inn disse får vi flere hoder til å ha fokus på våre yngre spillere og nye tanker om hvordan vi skal løse ting. Vi vil utfordre hverandre, og det blir en god setting for alle, sier han.

- Jeg gleder meg veldig. Det er tre karer jeg har utrolig mye respekt for som alle har ulike styrker. Jeg tror også det blir noen herlige diskusjoner for vi er fire som ikke er redde for å si våre meninger, og vi har den takhøyden til å tørre å være uenige. Det tror jeg er en nødvendighet i fotball for å kunne ta steg videre, sier Pål Andre Helland


 

Annonse fra Obos-ligaen: