Tre nye år med Extra

Felles historie – felles fremtid.

Annonse:

Arbeidet med de kommersielle inntektene pågår med full styrke helt inn mot julaften. Vi i Ranheim er heldige som har bygd så sterke bånd med så mange sponsorer. Faktum er at sponsorinntektene i 2021 er rekordhøye, inkludert høyere enn det siste året i Eliteserien. Målet er ytterligere vekst inn i 2022 og det signeres nye og langsiktige avtaler hver dag nå i desember. 

I dag ble det klart at Coop-Midt Norge er klar for tre nye år sammen med Ranheim. Det er profilen EXTRA som anvendes i avtalen og de tre neste årene vil fortsatt arenanavnet være Extra Arena. Avtalen inkluderer også økonomi som kanaliseres videre til Ranheim IL og særidrettene fotball, håndball og friidrett. 

- Samvirkelaget har siden starten vært en svært viktig bygger av lokalsamfunnet på Ranheim sammen med idrettslaget. Vi er glade for at Coop Midt-Norge og Ranheim fortsetter partnerskapet. Sammen skaper vi stolte beboere som får litt mer lyst til å velge å handle hos Extra og Prix. Sammen legger vi til rette for å realisere drømmen om toppfotball for flere trønderske spillere, og ikke minst god og sunn aktivitet for barn og unge på Ranheim. Vi skal fortsette med å skape gode aktiviteter som engasjerer gjennom de tre neste årene, sier Frank Lidahl i Ranheim Fotball.

Ann Mari Bade er sponsor og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge og er veldig glad for at partene nå er enig om en ny langsiktig avtale.

- Vi er glade for at vi sammen skal bidra til å inspirere enda flere barn og unge til å delta i aktiviteter i Ranheim idrettslag i årene som kommer, slik håper vi også på flere store idrettsøyeblikk både i topp og bredd i årene som kommer. Jobben Ranheim Fotball gjør, sammen med idrettslaget, gjør Ranheim til et godt sted å bo. Og butikkene våre sørger for at alle får kjøpt det de trenger, slik samvirkelaget alltid har gjort i bydelen.

Vi sier som vi alltid gjør; fortsett med å legg handelen til Extra på Grilstad og Prix i Olderdalen og bidra til at butikkene vokser ytterligere. Partnerskapet med Ranheim merkes på omsetningen, Prix i Olderdalen ble sist kåret til landets beste Prix-butikk. Det hadde ikke skjedd uten lojale kunder med blått hjerte.

Annonse fra Obos-ligaen: