Tredje strake seier

Åsane - Ranheim 1-2 (0-1)

Etter tre uker pause fra OBOS-fotball var endelig dagen her, i supert vær i Bergen var det to spillesugne lag som entret banen.

Det var Ranheim som startet kampen best, og produserte to gode målsjanser før det var gått 15 minutter.

I det 17. minutt kom Marcus Mehnert seg løs på høyrekanten, og fikk slått et innlegg til Simon Marklund som fra straffemerket klemte ballen utagbart nede i hjørnet. Det var Marklunds første scoring i OBOS-ligaen for Ranheim, i sin 36 kamp.

Åsane kom mer med i kampen etter Ranheims scoring, og fikk låne ballen mye mer enn tilfellet var før Marklunds scoring. Allikevel var både Lenes og forsvaret på plass og ryddet opp.

Ranheim fikk noen gunstige brudd og overganger, men klarte ikke å forvalte mulighetene godt nok.

Tre minutter før pause sviktet det noe i Ranheims forsvarsrekke, og Åsanes spiller kom alene med Magnus Lenes som kom ut og gjorde seg stor, en meget viktig redning for at Ranheim skulle gå inn til pause med ledelse.

Ranheim gjorde ingen bytter i pausen.

Da andre omgang startet var kampbildet ganske likt som i store deler av omgangen. Etter en drøy time var Ranheim noe heldige da Åsane spilte seg gjennom i bakrom, men begge gangene klarte Ranheims stoppere og avverge scoring.

Etter 70 minutter doblet Ranheim ledelsen sin. Marcus Mehnert tok med seg ballen på en overgang fra midtbanen. Han spilte vegg med Vegard Erlien, men dessverre gikk skuddet fra Mehnert i Åsanes keeper. På returen fulgte en Erlien opp og satte iskald inn 0-2 fra seksten meter.

Tre minutter på overtid reduserte Åsane til 1-2, men heldigvis ble scoringen det siste som skjedde av dramatikk før dommeren blåste av. Dermed tar vi vår tredje strake seier, og fjerde strake borteseier, og kryper opp til 3. plass på tabellen,

Laget: Magnus Lenes, Sivert Solli, Sondre Langås, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Henrik Loholt Kristiansen, Ruben Alte, Marcus Mehnert, Vegard Erlien, Simon Marklund.

Neste kamp for Ranheim er førstkommende torsdag borte mot Nardo i cupen.

Mandag 27. juni inviterer vi til sommerfest på EXTRA Arena. Vi tar i mot KFUM Oslo i OBOS-ligaen. Billetter finner du her. Velkommen skal du være.