Trepoeng i serieåpningen!

Endelig var dagen hvor vi skulle begynne med offisielle kamper her igjen, 7 måneder etter sist seriekamp. Turen gikk til Stjørdal og Blinks splitter nye kunstgress på MUS Stadion Sandskogan. (Foto:Jørn Engberg)

Etter en rolig start på kampen var det Ranheim som skulle få den første store sjansen. Alseth kom rundt på høyresiden og la inn i feltet. Innlegget ble styrt mot mål av en Blink-spiller, men keeper Frenderup reddet fint.

Kampens og sesongens første scoring skulle imidlertidig komme halvveis ut i 1. omgang. En corner fra Dønnem fant hodet til Kvande som headet ballen i mål via keeper.

Et kvarter etterpå vartet Ranheim opp med fine kombinasjoner hvor ballen til slutt endte opp ved dødlinja hos Reginiussen, men innlegget blir klarert til corner.

Ranheim var det førende laget omgangen igjennom uten at de veldig store sjansene utspilte seg, og ved 46 spilte minutter blåste dommeren av årets første omgang på stillingen 0-1.

Den andre omgangen skulle starte på en helt annen måte enn den første. 3 minutter var spilt da Blink fikk frispark på 25-30 meter fra mål. Innlegget ble klarert rett i føttene til Sondre Stokke som hamret ballen i nettet fra 10 meter. 5 minutter etter utligningen skulle vi igjen ta ledelsen på Stjørdal. Tønne spilte ut til Heggem som la inn på bakerste fra sin venstreside. Der var Ivar Sollie Rønning helt alene og kunne enkelt sette inn 1-2.

Nå hadde vi fått virkelig blod på tann, og etter en time skulle vi gå opp til 1-3. Alseth kom rundt på høyresiden og la inn i feltet. Ballen endte til slutt opp hos Heggem som la ballen i hjørnet til høyre for keeper. Målshowet skulle ikke ende der. Blink reduserte 10 min etterpå ved Sondre Stokke som satte sitt 2. mål for dagen.

Kampen ble mer jevnspilt i de siste 20 minuttene, men flere mål ble det ikke. Dermed kunne alle poengene bli med bussen hjem til fjæra i kveld!