Tronseth tilbake i Ranheim

Are Tronseth blir en del av trenerteamet i klubben.

Annonse:

Etter å ha vært spiller og kaptein i fem sesonger, spilte Tronseth sin siste kamp for Ranheim i oktober 2016. Siden den gang har det blitt trenerkurs og erfaring gjennom trenerverv i 2. og 3. divisjon.

Svein Maalen er svært glad for å få Tronseth med i trenerteamet; - Jeg er kjempeglad for å få med Are, med den erfaringen han har fra norsk toppfotball, sier hovedtreneren. 

For Maalen er det viktig å få inn en eks-spiller i trenerteamet. 

- Tiden han hadde hos oss, hans mange kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen har han hatt mange trenere selv. Jeg er trygg på at vi får inn en ekstremt sulten mann som vil komme inn og stille krav, samt brenne for at vi skal bli et offensivt lag også neste år, sier Maalen.

38-åringen fra Stjørdal kom fra Haugesund til Ranheim i forkant av 2012-sesongen. Han fikk fem sesonger i den blå drakta før fotballskoene ble lagt på hylla. 140 seriekamper, 157 kamper inkludert kvalik og NM. 

- Are kjenner spillestilen vår godt, og har nok sine styrker i relasjonen med spillerne. Samtidig så er han en person med glimt i øyet også, og tar rommet med stort humør, sier Maalen.

Ranheims plan videre nå er å sette sammen et nytt trenerteam med annen struktur enn vi har hatt i år, og kabalen vil offentliggjøres snart. - Vår store målsetting er å starte opp i januar med vilje, revansjelyst og glede til å vinne kamper i OBOS-ligaen, avslutter Maalen.

Annonse fra Obos-ligaen: