Tungt tap i Jessheim

Midt i landslagspausen dro vi til Jessheim for å møte Ull/Kisa i den 20. serierunden av OBOS-ligaen. Forrige møte mellom lagene endte med en 2-3-seier for Ull/Kisa, så revansjelysten var stor i Ranheim-leieren i dag.

Etter en rolig start på kampen kom den første store sjansen etter 13 minutter da Erlien gikk inn i banen fra venstresiden. Kantspilleren fyrte av et skudd, men ballen sneik seg like utenfor det lengste krysset.

5 minutter senere skulle Kisa svare. Ødemarksbakken slo et presist innlegg til Ringstad foran mål, men Barli vartet opp med en utsøkt redning på avslutningen til kantspilleren.

De første 45 minuttene var tamme og uten de alt for store sjansene til noen av lagene. Nærmest var Ringstad etter drøyt 20 minutter, men en meget god Barli holdt oss inne i kampen.

De resterende 45 minuttene skulle starte ganske likt som de første. 12 minutter skulle gå før den første sjansen skulle utspille seg. Igjen var det Ringstad som fikk avslutte fra kloss hold, men avslutningen havnet i klypene til Barli. Utover i omgangen hadde vi mye ball, men en sterk og kompakt forsvarsmur bakerst hos Kisa gjorde det vanskelig for oss. 20 minutter ut i den andre omgangen skulle vi få de største sjansene, da Karlsen ble spilt fri av Tønne i boksen. Spissen fikk avsluttet men ballen ble blokkert, og på returen var Lopez klar, men avslutningen havnet langt over mål.

5 minutter etter dobbeltsjansen vår fikk hjemmelaget frispark på rundt 25 meter. Kristiansen var ekspeditør og bøyde ballen over og rundt muren og rett mål. 1-0 var da fasit 10 minutter før slutt.

Vi kom ikke til mange muligheter i dagens kamp mot et sterkt hjemmelag. 3 minutter på overtid skulle imidlertidig Reginiussen få alle muligheters mor etter et innlegg fra Tromsdal. Ballen gikk igjennom hele feltet og på bakerste stolpe sto kapteinen klar og fikk skutt, men ballen havnet 10 meter over mål. Det var dagens siste mulighet og kampen ebbet ut i et 1-0-tap.