TV2-tilbud til sesongkortkunder

Har du sesongkort på EXTRA Arena får du 100,– i rabatt på TV2 Play-abonnement.

Annonse:

Vi gleder oss til å se dere alle igjen på EXTRA Arena når Obosligaen endelig er i gang i april. Men for at du skal kunne følge laget også på bortekampene har vi sammen med TV 2 et spesialtilbud til deg som har sesongkort.

Tilbudet er en rabatt på 100,– på TV 2 Play Total – til kun 299,–/mnd. Tilbudet er eksklusivt for deg, og koden du har fått på e-post kan kun brukes én gang.

Har du ikke mottatt e-post med kode fra oss så ta kontakt med [email protected].

Om du allerede har et aktivt Total-abonnement kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen. 

Har du ikke kjøpt sesongkort enda, og ønsker å benytte deg av tilbudet får du tilbud om rabattkode når du kjøper sesongkort.

Sesongkort får du kjøpt her

For spørsmål om abonnementet, ta kontakt med TV 2 sin kundeservice.

Se Eliteserien og OBOS-ligaen på TV 2 Play

Med TV 2 Play Total får du sett alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til Champions League og LaLiga. Du får også tilgang på de fleste kamper fra Toppserien. Du får selvfølgelig også tilgang til tusenvis av filmer og serier, og alt innhold fra Disney+.

Annonse fra Obos-ligaen: