U16 videre i NM

Det ble etter hvert en overbevisende seier hjemme mot Herd i kvalifisering til NM G16 for U16-laget vårt. Det endte til slutt 7-0 og videre avansement til 3. kvalifiseringsrunde.

Det ble en jevn start på første omgang mot et Herd-lag som trøkket til i duellene fra start. Ranheimsguttene svarte med samme mynt, tok duellene og fikk etter hvert kampen inn i vårt spor og skapte flere sjanser. Etter 23 minutter fikk vi korrekt idømt straffespark som Håkon Antonsen pent og sikkert satte i mål.

Håkon Antonsen satte inn straffespark etter 23 minutter. Han scorte også vårt 7-0-mål.

Deretter fulgte fem svært effektive minutter. Håkon Antonsen var igjen godt involvert i det som ble et selvmål fra Herd etter 35 minutter, 2-0, før Mussie Solomon var på ferde to ganger i løpet av to minutter, 3-0 og 4-0, som også ble pauseresultatet.

Etter pause ble kampen endelig kvelt i løpet av de ti første minuttene av omgangen, igjen ved Mussie Solomon, 5-0 etter 45 minutter og 6-0 etter 49 minutter. Håkon Antonsen fastsatte sluttresultatet til 7-0 i kampens 66. minutt.

Våre målscorere i dag, Mussie Solomon (til venstre) og Håkon Antonsen (til høyre).

Alt i alt en godt gjennomført kamp av U16, en kamp hvor vi tok duellene og styrte spillet gjennom vårt eget grunnspill. Det er godt å se at mye av det som det trenes på gjenskapes i kamp og at det er god energi og spillglede i gruppa.

Neste kvalifiseringsrunde skal spilles innen 4. mai. Motstander er ikke trukket. Lag som Rosenborg BK, Molde FK og Kristiansund BK ligger i potten.