U19: Fjerde strake seier i Adressa-ligaen

Vant 5-2 over Nidelv mandag kveld.

Under kveldssola over EXTRA Arena tok Ranheim 2 i mot Nidelv til kamp i Adressa-ligaen mandag.

Ranheim tok tidlig kommandoen over kampen, og Brage Aune satte inn kveldens første scoring etter 13 minutter.

Etter å ha spilt seg frem til flere gode muligheter, kunne de endelig doble ledelsen syv minutt før pause ved Dennis Torp-Helland etter godt press-spill.

Kun to minutter etter mottok Leistad ballen på egen halvdel og løp helt frem til mål hvor han plasserte ballen forbi keeper og 3-0.

Ranheim økte til 4-0 ved Kristoffer Hertzberg Vestgøte i det 68. minutt før Nidelv satte inn to reduseringer i løpet av kort tid.

På overtid satte Kevin Gjevik inn kveldens siste scoring og dermed 5-2-seier for Ranheim som klatrer opp til andreplass på tabellen, ett poeng bak NTNUI.

- Vi er fornøyde med prestasjonen. Vi møter et lag som vi får øvd oss godt mot. Etter at vi lyktes på alt i forrige kamp (mot Trønder-Lyn), får vi en fin test i dag. Vi står kampen godt ut og vinner fortjent, sier hovedtrener for Ranheim U19 Eskil Husby.

Neste kamp for U19 i Adressa-ligaen er mandag 20. mai kl 16:00 borte mot Kolstad.