U23: Fortjent seier mot Charlottenlund

Det ble en fortjent 3-0-seier hjemme mot Charlottenlund i regnværet på Extra Arena tirsdag kveld.

Ranheimsguttene tok regi på kampen umiddelbart, og skapte flere gode muligheter til å ta ledelsen tidlig. Det gikk likevel 27 minutter før det endelig ble hull på byllen da Kristoffer Gunnes på pent vis satte ballen til side for CSK-keeperen. 1-0 stod seg til pause.

God start også på andre omgang, og et knapt kvarter etter hvilen ble Kristoffer Flo Mørkved felt inne i boksen og et korrekt idømt straffespark blir trygt ekspedert av Alexander Gløsen og en fortjent 2-0-ledelse til oss. Etter 71 minutter kunne Henrik Standal trygge ledelsen med ei vakker scoring fra langt hold og 3-0. Kampen endte med 3 riktig vei og null baklengs, etter en litt rotete avslutning fra vår side.

-Vi er godt fornøyd med dagens kamp - først og fremst fordi vi ser igjen mye fra det vi gjør på trening. Guttene som starter kampen, og de som kommer inn legger ned jobben som må gjøres, er tålmodig i angresspillet og virkelig påskrudd de få gangene Charlottenlund kommer fremover i banen, oppsummerer hovedtrener Eskil Husby.

-Godt å få skåret tre mål i tillegg til å holde nullen. Kampen her kan oppsummeres som et stort steg i riktig retning på videreutviklinga for alle spillerne i U23.