U23: Solid seier mot Buvik

U23-guttene leverte en meget solid bortekamp på DaTel Arena i solskinnet i Buvika onsdag. Sjansebonanza med 21 sjanser endte med hele 5-2-seier.

Kampen startet på verst tenkelig vis. Allerede etter 13 sekunder (!) gjorde vi en feil som Buvik utnyttet rått og tok ledelsen. Ranheimsguttene klarte likevel å holde et godt fokus og tok fort regi på det som foregikk ute på banen - og bare 12 minutter senere ble Kristoffer Flo Mørkved tatt inne i straffesparkfeltet og Alexander Gløsen satte straffen trygt til side for Buvik-keeperen til 1-1. Seks minutter senere var samme Gløsen i scoringsform igjen og en fortjent 2-1-ledelse til Ranheim. Det var ekstra deilig at vi klarte å få en luke til Buvik inn mot pausen da Sondre Holmen økte til 3-1 etter 36 minutter.

Alexander Gløsen med to scoringer mot Buvik.

En litt rotete start også på andre omgang - og Buvik utnyttet det som de gjorde i første. Omgangen var bare et par minutter gammel da Buvik reduserte til 2-3. Men derfra og inn handlet det meste om Ranheim. Kristoffer Gunnes (via Buvik-spiller) i kampens 49. minutt, 2-4, og nok en Holmen-scoring etter 55 minutter, 2-5.

Det er fint å se at det gror godt under U23-gruppa også. Fire spillere fra G19 i troppen og alle leverte godt da de kom inn.

-Dette var en kamp hvor vi virkelig får ut potensialet i oss. Vi er gode offensivt, slipper til få sjanser, gjør jobben for hverandre og leverer til høyt på terningen ellers også, oppsummerer hovedtrener Eskil Husby etter kampen.

-Vi møter et Buviklag som vil ta poeng mot de fleste lagene i avdelinga, så å ta med seg 3 poeng og 5 mål derifra er vi veldig fornøyde med.