U23: Straffe på overtid sikret seier mot Hitra

22 sjanser, ett brent straffespark, to innslupne og tre scorede mål ble fasiten etter tirsdagens 4. divisjonsoppgjør mot Hitra på Extra Arena. Jørgen Jenshus sin straffe to minutter på overtid sikret at alle tre poengene ble igjen på Ranheim.

Totalt mot spillets gang tok Hitra ledelsen etter bare sju minutter. Sondre Holmen sørget for utlikning ti minutter senere som stod seg til pause til tross for at U23-guttene skapte sjanse etter sjanse mot et Hitra-lag som forsvarte seg godt.

Etter hvilen fortsatte Ranheim å skape sjanser, og etter 59 minutter satt den endelig for Kristoffer Flo Mørkved og en fortjent 2-1-ledelse.

Stort sett spill mot ett mål ble avløst av en lang ball fra Hitra mot et Ranheimforsvar som naturlig nok stod høyt i banen og utlikning med bare 20 minutter igjen å spille.

Kort tid før full tid, og etter en mengde sjanser, fikk Ranheim straffe. Dessverre ville ikke ballen finne veien mellom stengene, og derfor var det ekstra deilig da Sondre Holmen ble felt på overtid og enda en mulighet fra 11-metersmerket. Jørgen "hit the target" Jenshus gjorde jobben og sørget for 3-2-seier - helt fortjent etter spill og sjanser.

- Vi produserer mange sjanser og fremstår på en offensiv og god måte. Det at spillerne tørr å utfordre seg selv og jobber med der de skal, er flott å se. I denne kampen tar vi også de fysiske duellene og returjobbingen på en god måte, sier Jonas Lian Hansen etter kampen.

Ranheim U23 står nå med 4 poeng etter de to første kampene i Adressa-ligaen. Neste kamp er førstkommende lørdag borte mot Heimdal.

- Vi skal fortsette slik vi har gjort, og jobbe sammen på best mulig og riktigst mulig måte for å gi spillere muligheter for å utvikle seg godt, så vil kampen mot Heimdal være neste test, sier Lian Hansen.

KAMPFAKTA

Ranheim TF 2 - Hitra FK
Adressa-ligaen
4. divisjon avd. 2
Tirsdag 26. april 2022,
Extra Arena

Laget (fra venstre mot høyre) Francois Guillemot Venn Henrik Standal - Jørgen Jenshus - Noah Aarmo - Sevald Andreassen Eirik Figenschou - Storm Johansen - Alexander Gløsen Kristoffer Gunnes - Kristoffer Flo Mørkved - Sondre Holmen

Inn kom: Alexander Hegdahl, Dennis Torp-Helland, Fridtjof Killi Olsen

Målene: 0-1 (7') 1-1 Sondre Holmen (18') 2-1 Kristoffer Flo Mørkved (59') 2-2 (70') 3-2 Jørgen Jenshus (straffe) (90+3')