U23: Uavgjort mot Heimdal - CSK neste

Det ble nok et uavgjortoppgjør mot Heimdal i forrige serierunde for Ranheims U23-gutter. Tirsdag venter CSK i lokaloppgjør.

Så langt i sesongen står U23 med to uavgjort og én seier. Mot Heimdal 30. april fikk Ranheimsguttene en god start da Alexander Gløsen på pent vis sendte laget i ledelsen på Heimdal kunstgress etter 18. minutter. Dessverre utliknet Heimdal drøye kvarteret senere slik at det stod 1-1 til pause.

Etter hvilen tok Ranheim en tidlig ledelse ved Sevald Andreassen bare 6 minutter ut i omgangen. En godt gjennomført omgang så ut til å kunne sørge for tre poeng i bagasjen tilbake til Extra Arena, men i kampens 85. minutt utliknet Heimdal igjen slik at kampen endte 2-2.

Likevel en godt gjennomført bortekamp mot det laget som har gitt U23 mest motgang så langt i år. Tirsdag 10. mai venter lokaloppgjør mot laget fra oppå haugen, Charlottenlund. De står med ett tap og én seier så langt i vår - og U23 tar sikte på å sørge for at poengene blir igjen på Extra. Kampstart kl. 20.30.