Uavgjort hjemme mot Bryne

Ranheim - Bryne 1-1 (foto: Jørn Engberg)

Et heltent Bryne på jakt etter poeng, gikk rett i strupen på Ranheim ved å presse de høyt fra start, og klarte de første minuttene å skape to gode sjanser til å produsere noe på.

Ranheim første gode mulighet kom etter et smart frispark av Tønne etter ti minutter, men forsøket gikk til side for mål.

Etter dette var det Ranheim som hadde mest ball, mens Bryne forsvarte seg. Ranheim kom stort sett til halvsjanser første halvdel av første omgang.

Etter 28 minutter kom Bryne til sin første store sjanse for omgangen, men Frenderup leverte en god benbarade.

Etter 33 minutter kom Ranheim og Marklund til omgangens første skikkelige målsjanse, etter en retur fra keeper, fyrte han av, men traff Brynes keeper  på skuddet.

Fem minutter før hvilen kom Mehnert seg fri ned på dødlinjen, han la perfekt inn til Marklund som headet over.

Ranheim skapte også en målsjanse på overtid av første omgang, men forsøket fra Reginiussen ble blokkert.

Ranheim gjorde ingen bytter på laget som entret andre omgang.

Det første kvarteret av omgangen var preget av lite sjanser, og at Ranheim sleit med å komme i gang med spillet sitt, spesielt offensivt.

Og i det 78. minutt tok Bryne ledelsen 0-1 etter en kontring.

Og det så lenge mørkt ut for Ranheim scoring, men to minutter før full tid fikk de rullet opp et fint angrep, og fra retur fra keeper, dukket Vegard Erlien opp og utlignet til 1-1. Et resultat som sto seg ut kampen.

Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli, Sondre Langås (Henrik Kristiansen 83.min), Christian Eggen Rismark, Erik Tønne. Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal, Ruben Alte (Jonas Selnæs 88.min), Simon Marklund (Sondre Stokke 75.min) Vegard Erlien, Marcus Mehnert.