Uavgjort i trønderduellen

Det ble poengdeling etter en underholdene fotballkamp (Jørn Engberg)

De første 20 minuttene var det Ranheim så styrte kampen, men klisjeen om at mål styrer kamper, viste definitivt Stjørdals-Blink.

Ranheim trøkket på fra start av, og ga ikke stjørdalingene en meter, og dominerte ballinnehavet. Allerede etter seks minutter blir Sivert Solli felt av den gamle lagkompisen, Joachim Olufsen. Straffesparket ble sparket som kun Michael Karlsen kan, hardt og kontant ned i det høyre hjørnet til keeper. Like etter kunne det blitt 2-0 når Fenderup var langt unna streken, men Blinkgutta fikk kastet seg foran Sivert Solli så han ikke kunne doble ledelsen.

Etter en dødball sliter Stjørdals-Blink med å klarere ballen ordentlig. Ballen havner til slutt hos Mads Reginiussen, som tar den på kassa, og slår den blindt over skulderen. Der hadde Erik Tønne gått på løp i det lille bakrommet som eksisterte, og fikk tuppet ballen forbi de rødes sisteskanse, og 2-0!

Elleville Lillebominutter

Først forsøker Ranheim å kontre på Stjørdals-Blink, når den kontringen stoppes er det Blink som tar fatt. Ballen havner hos tidligere Ranheimspiller, Mats Lillebo, som hamrer ballen i mål bak Even Barli fra skrå vinkel. Et kanonskudd. Lillebo, var ikke ferdig der.

Like etter får bortelaget en corner fra høyre. Den ble selvfølgelig slått mot, Mats Lillebo. Han viser ingen nåde i luften, og får den forlenget i en bue over Alseth på bakre stolpe, og utligningen var et faktum. Innholdsrike minutter på EXTRA Arena. Etter dette tok Stjørdals-Blink mer over banespillet.

Ti minutter før pause får Michael Karlsen sin drømmemulighet. Eggen Rismark finner Tønne i bakrommet, han kipper ballen inn mot Karlsen, som ruver høyest. Han forsøke å legge ballen tilbake, men bommer på den riktige siden av stolpen, og ut til femmeter.

Tett på vinnermål

Det første kvarteret i andre omgang var det Stjørdals-Blink som skapte det meste, og ballinnehavet varierte fra blått til rødt. Dog var det ingen av lagene som skapte de helt store sjansene. Før etter 70 minutter, da vartet Ranheim opp med festfotball.

Ballen blir spilt fra dypet av Tønne, som blir flikket videre til Sørløkk. Han ser Solli ute til høyre, men ballen går akkurat litt for langt ut, slik at avslutningen blir fra det skråeste laget, og går over målet til Blink.

De siste 20 minuttene av kampen var det vi som la mer trykk i spillet og pasningene. Vi tok mer over spillet, selv om Stjørdals-Blink hadde noen farligheter på overganger. Det var Sondre Sørløkk som var nærmest seiersmål.

I underkant av ti minutt før slutt ruller vi opp nok et godt angrep. Erlien kommer rundt på venstresiden, og får slått førtifemgrader ut til Sondre Sørløkk. Han knaller ballen med innsiden tilbake fra der ballen kom fra, men kun en benparade fra Frendrup hindret oss i å ta ledelsen.

Vi holdt trykket oppe, og fikk dødball på dødball, men uttellingen kom aldri, og Stjørdals-Blink var tett på å ta det hele hjem like før slutt på en kontring. Foruten om sjansen til Sørløkk var ingen av lagene 100% truet, selv om vi hadde de fleste sjansene, og det endte 2-2 etter noen ville Lillebominutter.