Uavgjort mot Åsane

Tre ganger tok Åsane ledelsen, men Ranheim svarte og kom tilbake. (foto: Jørn Engberg)

I september-sola på EXTRA Arena ble publikum vitne til en fartsfylt fotballkamp med seks scoringer.

Det var gjestene Åsane som kom best i gang da Nygård satte inn 0-1 etter 13 minutter. Kun minutter senere svarte Ranheim. Erlien fant Jonas Selnæs inne i boksen som satte inn sin første scoring i Ranheim-trøya i sin debut fra start.

Like før pause gikk Åsane opp i ledelsen igjen da samme Nygård stusset et innlegg i lengste hjørne.

Ranheim kom ut med mer tempo i ball i den andre omgangen, og flyttet større deler av midtbanen opp i jakten på utligning. Fire minutter ut i omgangen slo Alte opp til Mehnert som headet ned til Marklund. Svensken la ballen til rette og banket den i mål via tverrliggeren.

Men Åsane var ikke ferdige for dagen. Etter 56 minutter satte de opp en cornervariant hvor ballen havnet til Valsvik rett utenfor sekstenmeteren. Midtbanespilleren sendte ballen mot mål, og den trillet inn forbi en utspilt Frenderup.

Ranheim måtte igjen jage utligning, og som i starten av omgangen klarte de å skape en visst trykk mot bortelagets mål. Men Åsane var godt organisert og brukte ballen klokt. Ranheim forsøkte å tre seg inn i feltet, men Åsane fikk avverget det som kom. Fem minutter før slutt var Sivert Solli på raid fra sin høyrebackposisjon, innlegget ble klarert men Kristiansen plukket opp ballen og banket inn 3-3 fra 20 meters hold.

Flere scoringer ble det ikke, og vi tar med oss ett poeng inn videre i høstjakta. Neste kamp er borte mot Sogndal om en uke.