Uavgjort mot Bodø/Glimt

Sen utligning sørget for poengdeling.

Kampen ble fra start av preget av at det var to lag som desperat trengte poeng. Vi for å holde hodet over streken i bunnen, og gjestene for å henge med i toppen. Og det var gjestene som startet best. Det første kvarteret hadde Bodø/Glimt mye ball, og kom til noen gode angrep, uten å få uttelling.

Sakte, men sikkert, spiste vi oss inn i kampen, og plutselig var det vi som produserte sjanser på løpende bånd. Den første virkelig store fikk Bakenga, men fra skrått hold gikk avslutningen rett på Friedrich i Glimt-målet.

Bakenga skulle likevel få nettkjenning før pause. Et innlegg fra Solbakken ble gikk i armen til en Glimt-spiller, og dommeren pekte kontant på straffemerket. Bakenga var sikker fra ellevemeteren, og sendte oss i føringen.

Vi fortsatte og presse på, og var svært nære å doble ledelsen på tampen av omgangen. Et svært godt innlegg fra Storflor fant pannebrasken til Bakenga, som ekspederte ballen videre i mål. Dessverre var flagget hevet for offside. En av de beste omgangene på lenge endte med ettmålsledelse.

Andre omgang startet som den første sluttet. Bakenga stanget ballen i mål bak Friedrich, kun for å oppdage at assistentdommeren hadde løftet flagget.

Omgangen fortsatte å være jevnspilt, uten at noen av lagene skapte særlig store muligheter. Bodø/Glimt tok mer og mer over spillet i jakten på utligning, men likevel uten at de klarte å bryte gjennom et hardtarbeidende hjemmelag.

Mot slutten fikk Storflor en enorm mulighet til å doble ledelsen. Karlsen spilte veteranen alene gjennom, men avslutningen gikk like utenfor mål.

Så skjedde det som absolutt ikke skulle skje. To minutter på overtid fikk Bodø/Glimts Jens Petter Hauge ballen alene på bakerste. Han klarte å lure ballen forbi fire(!) blå spillerne. Kampen endte 1-1.

Kampfakta:

Ranheim-Bodø/Glimt 1-1 (1-0)

Barli, Olsen, Furu, Heggem, Foosnæs - Skarsem, Valla Dønnem (Blakstad 76'), Reginiussen - Storflor, Bakenga (Karlsen 75'), Solbakken (Erlien 88')

1-0 Bakenga 29'
1-1 Hauge 90+2'

Gule kort: Ingen

Allerede på onsdag er det ny kamp i fjæra. Fram Larvik må slås for å nå semifinale i cupen, og billetter kjøper du her.