Uavgjort mot Start

Ranheim produserte sjanse på sjanse, men fikk med seg kun ett poeng fra hjemmemøte med Start. (foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Med en tom tribune måtte Ranheims supportere se kvelden seriekamp på TV. Der kunne de se et hjemmelag som leverte en svært god kamp, men maktet ikke å sette mer enn én ball i mål. Med et uheldig straffespark i mot kort tid etter scoringen, endte det med poengdeling i fjæra.

Ranheim hadde det meste av spillet mot et lavtliggende Start-lag. Kampens første sjanse fikk Mehnert etter godt spill på høyre side, men spissen fikk ikke nok kraft bak avslutningen.

Senere i omgangen ble Ruben Alte løpt overende i boksen, men dommeren grep ikke til fløyta.

Ranheim fortsatte å ha grep om kampen i den andre omgangen. Ni minutter ut i omgangen slo Kvande en lang ball mot Sivert Solii som løp forbi det som var igjen av Start-forsvar og trillet ballen til Ranheims ledelse.

Start løftet seg noe høyere i banen nå i jakt på en utligning. Det skulle de også få. Etter et langt innkast var Frenderup ute i feltet for å avverge, men traff i stedet en gul- og sortkledd. Straffesparket ble satt i mål.

Ranheim fortsatte der de slapp før scoringene, men både tverrligger, stolpe og en god Deumeland i Start-buret hindret scoring.

Dermed endte det med poengdeling på EXTRA Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: