Uavgjort mot tabellnaboen

Ranheim hentet opp 3-1 til 3-3 (arkivbilde)

Det var stillingskrig og mye spill mellom sekstenmeterne den første halvdelen av første omgang. Da det var spilt 21 min tok hjemmelaget ledelsen etter en dødball. Ranheim jaget utligning og etter en halvtime kombinerte hjemmelaget inne i Ranheims sekstenmeter og det sto 2-0.

Nå måtte Ranheim opp i ringene, og da det gjenstod drøye fem minutter før pause, kombinerte Bye og Hou perfekt inne i Mjøndalens skstenmeter, som gjorde at Hou iskaldt alene med keeper kunne legge ballen i langhjørnet til 2-1.

Når lagene kom på banen klare for andre omgang, tok det ikke mer enn to minutter før hjemmelaget doblet ledelsen sin til 3-1.

Men nå virket det som hjemmelaget skulle sikre ledelsen helt inn, noe som gjorde at de la seg lave og kompakte. Men det var Ranheim som hadde ballen mest, på Mjøndalens banehalvdel. Da det var spilt snaue kvarteret av andreomgangen, fikk Tørset Johnsen lagt en fin ball til Hou som sto på 20 meter og fyrte til, ballen gikk i mål, og Ranheim hadde tatt igjen et mål og Hou sin 9 scoring for året.

Ranheim fortsatte å dominere i denne fasen, og bare ti minutter etter Hou redusering, rullet Ranheim opp et meget bra angrep som endte hos Gaustad som alene med keeper satte inn 3-3.

De siste 20 minuttene av kampen var Ranheim det laget som var nærmest å stikke av med seieren. Men vi klarte ikke å sette det som var av sjanser i mål.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Skuseth, Slørdahl, Tønne (Holden 62 min), Skjelbred, Emilsen, Hou, Wenaas (Tørset Johnsen 39 min), Bye (Mogensen 62 min), Gaustad.