Uavgjort på Aker Stadion

Påskeutfart for noen, Ranheim med påsketur til Molde. Kampen endte 1-1

Det var Molde som gikk opp i ledelsen 1-0 etter kun 4 minutters spill. Mostrøm slår et godt innlegg fra venstre kant, Wadji står fri på bakerste og går nærmest ballen i mål.

Ranheim utligner like før pause ved en corner. En godt slått corner faller ned til Mads Reginiussen etter at den ble headet ned fra Valla Dønnem via en Moldespiller. Mads får god tid og setter den i korteste hjørnet.

I andre omgang startet Molde best igjen. Wadji kom alene igjennom etter en kontring med Barli fra venstresiden, men vår sisteskanse redder mesterlig.

Mer Ranheim-fotball

Kort tid senere bryter innbytter Simen Sandmæl høyt i banen, kommer alene igjennom mot Linde. Der Moldes sisteskanse kom ut og gjorde seg stor, dermed fikk ikke Simen ballen forbi keeperen.

Ved ca. 60 minutter rullet Ranheim opp glitrende, ut til Øyvind Storflor som kom seg fri på høyresiden og ned til dødlinja, der finner han Aslak Witry 45 inn, som ikke fikk full klem på avslutningen. Linde fanger ballen enkelt.

Ranheim holdt trykket opp. Én og to touch i lengderetning ender til slutt hos Reginiussen som avslutter hardt mot mål. Blokkeres. Michael Karlsen plukker opp, men denne avslutningen ble også blokkert.

Svinger mye

Molde etablerer gode angrep, flotte innlegg fra begge sidene. Avslutningene fikk ikke Moldeangrepet godt nok mot mål.

Ved corner på motsatt side av banen er Ranheim nære på å gå opp i ledelsen. Corneren ble klarert svakt ut av 16. meteren. Reginiussen plukker opp "andreballen" og fant Witry. På en blanding av et skudd og en pasning, havner den til Storflor som skyter ballen rett utenfor.

Chima Chukwu for Molde hadde andre omgangs største sjanse. Molde kommer hurtig i angrep, Chukwu fikk vende opp enkelt på 16. meteren, igjen reddet Barli enkelt.