Uavgjort på Nammo Stadion

Ingen av lagene maktet å sette ballen i målet før 90 minutter var spilt.

Flott fotballvær før tåke tok over på Toten da Ranheim gjestet Nammo Stadion for den 26.serierunden i Obosligaen. En intens start, mange dueller og ballmiss for begge lag.

Det var Raufoss som åpnet best med flere gode angrep og avslutninger, Ranheimforsvaret sto sterkt i og holdt unna. Ranheims første sjanse kom etter en corner fremskaffet av Solli som ble spilt igjennom på høyresiden, og tvingte frem corneren. Corneren var godt slått mot første stolpe der raget Kvande høyest og fikk heade, men avslutning ble reddet på strek.

Neste kvarteret fortsatte Raufoss presset mot Ranheims 16-meter med avslutninger uten lønn for strevet. Og Ranheim fortsatte med kontringer og gode cornere, men heller ikke våre blåkledde klarte å sette kula i nota.

Like etter halvtimen spilt skaffa Sivert Solli frispark på hjørnet av 16-meteren. Tønne prøvde seg mot nærmeste kryss, og keeperen måtte slå til hjørnespark. Corneren landet på hode til en Raufoss-spiller.

Flott angrep fem minutter før pause da Eggen Rismark avanserte med oppspill til Karlsen som hælflikka pent til Erlien. Unggutten, som spilte indreløper for dagen, kunne avslutte fra 20 meter, men avslutningen gikk til side for stolperota. Raufoss var ikke like mye med som de første 30 minuttene, men hadde et godt angrep og avslutning like før pause.

Etter pause åpna Raufoss best igjen, men uten bryte skikkelig igjennom. Ranheim med stor sjanse på høyresiden, hvor Sivert kom ned til dødlinja og fikk slått 45 inn til Reginiussen som ikke fikk klem på avslutninga si.

Det neste kvarteret var det lite som skjedde for begge lag, selv om det var Raufoss som hadde de avslutningene uten det var farlig.

Ranheim kom mer med etter dette, men det var Raufoss var nærmest scoring da de hadde to store sjanser ti minutter før slutt. Fem minutter før slutt fikk Ranheim muligheten da innbytter Ruben Alte ble felt innenfor 16-meter. Tønnes skudd reddes av Raufoss sisteskanse. Dermed ebbet de dramatiske sluttminuttene ut i 0-0.